ARGH STRESSNYE...

"Sis pernah tak bila datang bulan, cari pad tapi tak jumpa jenama pad yang sesuai..

Dah beli macam-macam pad, tapi bila pakai tak kena dengan badan sis..

Last-last pakai je apa yang ada sebab dah takda pilihan lain..

Boleh jadi takda mood tiap kali datang bulan kalau macamni..

ARGH STRESSNYE!.."

Sis Tahu Tak...

1 Dari 3 Wanita Hadapi Isu ni...

Apa AKIBAT Kalau Sis Tak Pakai Pad
Yang Selesa?

Stress

Bila stress ni, semua benda kita buat jadi tak kena. Itu yang jadi baran tak tentu pasal. Bukan kita yang baran, cuma emosi je tergangu sedikit.. huhu

Ruam Kulit

Bila pakai pad yang tak selesa berkemungkinan akn dapat gatal & ruam. lagi-lagi kalau pad yang diguna tak sesuai dengan kulit sis.. Last-last naik gatal & lebih teruk jadi luka

Susah Fokus

Bila datang bulan, sakitanya kaum hawa sahaja yang tahu. Kena pulak dengan pad yang tak selesa dan tak menyerap dengan baik. Macamana nak fokus buat kerja macamni sis?

MEMPERKENALKAN

Pad Organik 100% Cotton

Pad Organik ni diperbuat daripada 100% kapas asli yang sememangnya terkenal dengan sifat "breatheable" & ultra serapan untuk keselesaan berpanjangan tau!

Antara Kelebihan Pad Ni Adalah:

Pad ni ada 3 jenis mengikut keperluan sis:

PANTYLINER

Direka nipis untuk kegunaan harian wanita aktif

REGULAR

Pad Regular ini dihasilkan untuk kegunaan normal

SUPER LONG

Direka untuk "Heavy Flow" yang sesuai untuk waktu tidur

3 Kelebihan Pad Organik Ini:

100% Kapas

Kapas sangat terkenal dengan sifat "Breatheable" yang sesuai dengan semua jenis kulit kita untuk kekal segar sepanjang hari

Pantas Menyerap

Segala aliran akan diserap dengan pantas supaya tiada lagi limpahan yang boleh mengakibatkan kebocoran

Tanpa Klorin

Kami pastikan tiada sebarang jenis bahan kimia berbahaya terlibat dalam penghasilan pad ni termasuk jenis klorin

0 x

5 LAPISAN
Untuk Serapan
Pantas

Disebabkan Pad ni Dihasilkan
Daripada 100% Kapas,
Sis Akan Rasa SELESA Sangat
Sebab Pad ni Sangat "Breatheable" Tau!..

Ultra Nipis

Ketebalan Pad ni hanya..

0 cm

0.7cm Je.. Serius Rasa Macam
Tak Pakai Apa-Apa Tau!

Amacam Sis?
Bestkan Pad Organik 100% Kapas ni?

Promo Terhad RAMADHAN

Tunggu Apa Lagi?
TEMPAH SEKARANG

PANTYLINER

x 2 Kotak

Rm50

Rm40

REGULAR

x 2 Kotak

Rm50

Rm40

SUPER LONG

x 2 Kotak

Rm50

Rm40

KOMBO

x 3 Kotak

Rm60

Rm55

CUSTOMER SUPPORT

Ada sebarang masalah ketika nak membeli?
KLIK je butang di bawah untuk WhatsApp kami sekarang

Disclaimer : Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. COZYLADYPADS.COM is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.